Opel està ampliant la seva innovadora galeria de tutorials en vídeo “Així és com funciona”. Després de llançar aquest format a la fi de 2016, amb vídeos explicatius de consells i funcionament dels seus sistemes multimèdia, el fabricant alemany de llarga tradició a fer assequible la més avançada tecnologia a un gran nombre de clients, amplia l’àmbit d’aquests vídeos explicatius als sistemes Avançats d’Assistència al Conductor (ADAS).

El primer d’aquests vídeos explicatius d’ADAS està dedicat al Control de Velocitat Adaptatiu. Utilitzant la coneguda fórmula d’animacions i una narració familiar de fàcil enteniment, que ha demostrat la seva idoneïtat per als vídeos de sistemes multimèdia, el vídeo de curta durada mostra com funciona la tecnologia i explica al conductor com utilitzar-la.

“Els vídeos Opel sobre els sistemes multimèdia s’han visualitzat online més d’un milió de vegades. Això mostra clarament que els tutorials “Així funciona” són apreciats pels nostres clients “, explica el Dr. David Voss, director d’Experiència de Producte. “El ampliar aquest concepte a la tecnologia del Control de Velocitat Adaptatiu és un gran pas endavant per ajudar als nostres clients a treure el màxim rendiment dels seus cotxes”.

El Control de Velocitat Adaptatiu (ACC en sigles), que Opel ofereix en molts acabats de l’Astra, Zafira, Grandland X o Insígnia, utilitza una càmera i sensors radar per mesurar la distància amb el vehicle que circula davant en el mateix carril. El sistema mesura la distància amb el vehicle que circula davant i adapta la velocitat en conseqüència. Aquesta tecnologia pot arribar fins i tot a aturar completament el vehicle si aquest està equipat amb caixa de canvis automàtica. El conductor maneja el sistema còmodament amb els comandaments del volant i les dades seleccionades es mostren clarament a la pantalla d’informació al conductor.

El vídeo “Així funciona: el Control de Velocitat Adaptatiu”

Properament es realitzarà un altre tutorial sobre la Frenada Automàtica d’Emergència.

Opel va publicar els seus primers vídeos tutorials sobre els sistemes multimèdia IntelliLink Navi900 i R4.0 IntelliLink al desembre de 2016. Des de llavors ha publicat 11 vídeos que tracten assumptes que van des del maneig del Control per Veu i la personalització del sistema, a la projecció de els smartphones amb Android Auto o Apple CarPlay.

Contacta amb el nostre concessionari Opel de Badalona per demanar més informació.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.