El PEUGEOT 208 Allure, i la seva versió hi-tech Allure Pack, es posicionen al centre del seu segment, amb un equipament que assegura un alt nivell de confort i un acabat que treu el màxim profit a la vocació dinàmica d’aquest model.

L’acabat Allure Pack incorpora funcions d’ajuda a la conducció avançades, com ara la càmera de visió del darrere Visiopark 1, l’Active Safety Brake amb càmera i radar o el sistema de trucada d’assistència i urgència localitzades.

La paraula francesa “Allure” té una difícil traducció al castellà ja que, depenent del context, pot voler dir aspecte o velocitat. Per aquest motiu, l’acabat Allure al PEUGEOT 208 posa de manifest tant el disseny únic d’aquest model com les qualitats dinàmiques, amb elements d’estil i equipaments que permeten gaudir al màxim de les seves prestacions.

Si el PEUGEOT 208 és una aposta per la llibertat de moviments i un plaer de conduir sostenible, la seva gamma de motors benzina PureTech destaca per la seva eficiència i baix nivell d’emissions. Dues característiques que estan molt presents tant a la mecànica PureTech 75, amb caixa manual, amb un consum de 5,3 l /100 Km i unes emissions de 119 g/Km de CO2, com a les versions manual i automàtica del motor PureTech 100 , amb unes xifres que arrenquen als 5,1 l/100 Km i els 115 g/Km. L’oferta comercial d’aquest acabat es completa amb una versió dièsel BlueHDi 100 i el PEUGEOT e-208 Allure, 100% elèctric.

L’acabat Allure se situa al centre del segment. Incorpora climatitzador automàtic, encès automàtic de fars, fre de mà elèctric, eixugaparabrises davanter amb activació automàtica, i retrovisors tèrmics amb regulació i plegat elèctrics. A l’apartat estètic, compta amb llantes diamantades d’aliatge de 16” Soho, a les versions tèrmiques, llums posteriors LED i llunes posteriors sobretintades.

Si, a més, es vol comptar amb les tecnologies d’ajuda a la conducció més avançades, l’alternativa és l’acabat Allure Pack, que va un pas més enllà amb equipaments com la càmera de visió del darrere 180º Visiopark 1, i el sistema de trucada de assistència i emergència localitzada Peugeot Connect SOS & Assistance, tot això gestionat de manera senzilla i intuïtiva des de l’innovador lloc de conducció Peugeot i-Cockpit® 3D Quartz.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.