Peugeot 208

La filosofia urbana i esportiva del Peugeot 208 té el seu complement perfecte en la tecnologia. La nova sèrie especial Tech Edition dóna protagonisme a les funcions d’ajuda a la conducció més avançades i més útils en el dia a dia.

Park Assist, càmera de visió posterior, Active City Brake, navegador 3D Peugeot Connect NAV … el Peugeot 208 Tech Edition està perfectament equipat per moure a la ciutat i gaudir de la carretera.

Peugeot 208 Tech Edition, des 164 euros al mes, sense entrada, finançant a través de PSA Financial Services Spain EFC, SA

El Peugeot 208 uneix un disseny modern i elegant amb un estil esportiu. Un vehicle ple de caràcter i energia, amb unes excel·lents prestacions i un confort i seguretat que conviden a viure una experiència de conducció de primer nivell, gràcies al Peugeot i-Cockpit®. Unes característiques que es veuen reforçades amb l’arsenal tecnològic de la nova sèrie especial Tech Edition.

Preparat davant de qualsevol situació que pugui presentar-se tant en ciutat com en carretera, el Peugeot 208 Tech Edition compte, de sèrie, amb el navegador 3D Peugeot Connect NAV, a més de Park Assist, càmera de visió posterior i sistema d’ajuda a l’estacionament davanter.

El Peugeot 208 Tech Edition pot “aparcar sol”, gràcies a la tecnologia Park Assist, que detecta un espai ideal per estacionar, tenint en compte les dimensions del vehicle, gràcies als sensors implantats en els para-xocs davanter i posterior. El vehicle fa servir la direcció, mentre que el conductor s’encarrega de l’acceleració, el fre, la caixa de canvis i l’embragatge, si el seu automòbil està equipat amb canvi manual. En qualsevol moment, el conductor pot recuperar el control de la direcció agafant el volant.

Per a uns desplaçaments urbans tranquils i segurs, l’equipament de sèrie del Peugeot 208 Tech Edition incorpora l’Active City Brake, un sistema de frenat automàtic davant riscos de col·lisió. Aquest dispositiu compta amb un sensor làser de curt abast, amb tecnologia LIDAR, situat a la part superior del parabrisa. Detecta obstacles com un vehicle, detingut o en moviment, que circuli en el mateix sentit i pel mateix carril. Si el conductor no intervé, a una velocitat màxima de 30 km / h, l’Active City Brake es posa en marxa, realitzant una frenada a plena potència de manera automàtica, per tal d’evitar o minimitzar les conseqüències d’una possible col·lisió.

Aquesta sèrie especial del Peugeot 208 està disponible, amb motor gasolina PureTech 82, sense entrades, des de 164 euros al mes, amb quota final de 7.437,24 €, a través de la modalitat de finançament Peugeot Easy Credit. Vine a veure’l al nostre concessionari Peugeot Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *