T’agrada viatjar en llibertat, els esports a l’aire lliure, la naturalesa i tens un esperit aventurer? Si aquest és el teu perfil, tenim l’alternativa a l’autocaravana que et permetrà passar unes vacances de pel·lícula. El nou Peugeot Traveller by Tinkervan és la millor opció.

 

El nou Peugeot Traveller by Tikervan compta amb tots els equipaments necessaris per aprofitar, amb el màxim confort, cada minut d’oci. Seients giratoris, taula plegable, nevera, dutxa, cuina o armaris (segons versions).

Aquestes versions camperizadas es distingeixen per mantenir pràcticament totes les prestacions, els equipaments i les opcions presents en les versions de base. A més, ofereixen elements nous com un sistema de climatització compatible amb el sostre elevable.

Una altra gran avantatge d’aquest vehicle és la discreció. Vist des de fora amb el sostre plegat, res ens fa sospitar que un Peugeot Traveller by Tinkervan és una furgoneta camper superequipada. A més, es tracta d’un dels pocs vehicles de la seva categoria capaç d’entrar en un garatge o pàrquing subterrani.

 

Com podem equipar el nostre Peugeot Traveller by Tinkervan?

El nivell d’equipament camper per al Peugeot Traveller by Tinkervan depèn de l’acabat. Segons les teves necessitats podràs escollir entre un o altre. Això sí, hem de tenir en compte que la transformació del vehicle es pot fer només sobre les versions Standard i Long. Vegem, un a un, cada acabat.

1. HAPPY

Aquest acabat és el més bàsic. Disposa de 2 llits: una per a infants, de 1,58 x 1,20 m; i una altra per a adults, de 1,58 x 1,95 m. A més, poden muntar-se i desmuntar-se en menys de 5 minuts.

Aquest acabat, igual que els altres tres, el Peugeot Traveller compta amb taula plegable, per a ús interior i exterior, i de seients davanters giratoris. També incorpora una dutxa elèctrica de 12v amb 12 litres de capacitat.

2. SUNSET

La versió Sunset, a més de l’equipament Happy, també incorpora calefacció auxiliar de gasoil Webasto amb programador i kit d’altura, a més d’un inverter Waeco PP 602 de 550 W.

 

3. SUNSET + SOSTRE elevable LLIT

D’altra banda, l’acabat Sunset amb sostre elevable permet disposar d’un llit suplementària de 2 m x 1,30 m, somier d’alumini i discos flexibles ergonòmics. Gràcies a l’obertura pneumàtica, és molt senzill i segur de pujar. Aquest acabat compte, a més, amb dues finestres amb mosquitera, una finestra d’hivern i una llum articulada led.

4. DREAMS

Aquest és l’acabat més alt de tota la gamma. A més de tot l’anterior compta amb una nevera de 40 litres i dos armaris amb persiana per a emmagatzematge. Com a equipament opcional compatible, ofereix una dutxa elèctrica de 12v amb 12 litres de capacitat.

 

Camper i autocaravanes estan de moda. Estan deixant de ser un nínxol per a una minoria d’aficionats per convertir-se en un segment amb cada vegada més clients potencials. Les matriculacions d’aquest tipus de vehicles ha crescut a passos de gegant. A més, esdeveniments com el Saló Internacional del Caravàning de Barcelona desperten cada vegada més expectació i atrauen milers de visitants.

Preu Peugeot Traveller By Tinkervan

Sobre la base de la gamma Traveller, la camperización de Tinkervan està associada a una sèrie d’acabats, com ja hem vist abans, cada un amb un preu que s’incrementa l’anterior.

Happy. Preu sense impostos: 2.300 €

Sunset. Preu sense impostos: 3.750 €

Sunset + Sostre elevable. Preu sense impostos: 9.900 €

Dreams. Preu sense impostos: 13.900 €

 

A aquests preus haurem de sumar l’acabat i l’equipament escollit per al nostre Peugeot Traveller.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.