El Mobile World Congress de 2019 ha tingut un interessant gir: un dels seus protagonistes no és un mòbil, sinó la mobilitat. Aquest és el valor sobre el qual es sustenta el nou SEAT Minimó, l’aposta de SEAT per entreveure el futur. Però, en què consisteix aquest cotxe?

SEAT Minimó

 

Cotxe petit, grans ambicions

L’objectiu d’aquest nou cotxe és simple: donar-li una segona oportunitat al carsharing. Com el seu nom indica, es tracta d’un ús del cotxe enfocat a la prestació d’un servei de lloguer, generalment d’una hora de durada. Fins ara, el problema que aquest model presentava era la seva escassa rendibilitat econòmica, reduint el seu atractiu a ulls dels inversors. Ara, SEAT Minimó pot ser el catalitzador definitiu per a canviar aquesta situació, reduint fins a un 50% aquest cost.

SEAT Minimó

 

Quines són les qualitats i prestacions del SEAT Minimó?

En primer lloc, sorprèn la seva grandària, ja que només mesura 2,5 metres de llarg i 1,24 d’ample. Però a l’hora d’oferir, no es queda curt:

-100% elèctric. Si durant força temps Toyota ha estat notícia per els seus cotxes híbrids, ara SEAT ha donat el gran pas de no quedar-se a mitges. No hi ha dubte de la importància d’aquesta estratègia, ja que de mica en mica la normativa mediambiental és més estricta. Així, els usuaris de SEAT Minimó no han de preocupar-se per les mesures contra la contaminació en les grans ciutats.

-Autonomia. Amb un SEAT Minimó, podrà recórrer fins a 100 quilòmetres.

-Seguretat. SEAT Minimó és capaç de reconèixer l’edat del conductor i ajustar la velocitat en funció d’aquesta.

-Comoditat. D’una banda, SEAT Minimó requerirà únicament un telèfon mòbil per ser sol·licitat. A més, serà possible aparcar en zones per a motos. I la recàrrega de la bateria serà molt més ràpida.

SEAT Minimó

 

Un cotxe connectat a l’usuari i a les noves tecnologies

SEAT Minimó no està al marge d’altres novetats que faran les delícies dels usuaris. Comptarà amb Android Auto, que facilitarà als conductors consultar les seves dades i aplicacions evitant els tediosos inicis de sessió. Android Auto també permetrà accedir a diferents tipus de continguts, des dels més lúdics, com els musicals, fins als més útils per a la navegació, com Maps. Tot això també controlable gràcies a Google Assistant.

I com a guinda del pastís, SEAT Minimó compta amb cobertura 5G.

SEAT Minimó

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.