Que Subaru és una marca en la qual la teva seguretat és una prioritat, ja ho saps. Fins i tot si no has viatjat mai en uns dels nostres cotxes, hauràs sentit parlar del concepte All Around Safety, la filosofia amb la qual fabriquem tots els nostres vehicles, seguretat integral no només per al conductor, sinó per a passatgers i vianants.

Amb el reconeixement dels millors resultats en la EuroNCAP, creiem que la millor manera per evitar una col·lisió és la prevenció. Per això, comptem amb tecnologia pròpia que ens fa únics, com la Tracció total Simètrica, el major element de seguretat que un cotxe pot tenir, que combinada amb el nostre mític Motor Boxer (horitzontalment oposat i amb un baix centre de gravetat) formen un tàndem perfecte en aportar un major control i estabilitat a la conducció. Sistema de Seguretat Eyesight, el Sistema Antirrampa o els Sistemes VDC, ABS i EBD, entre d’altres, són els nostres aliats per oferir les mesures de seguretat activa més completa. Tota la tecnologia perquè en carretera no tinguis cap contratemps.

Però tan important com prevenir que hi hagi un accident a la carretera, és que si succeeix els conductors comptin amb els millors sistemes i mesures que protegeixin la seva vida. D’això s’encarrega la seguretat passiva, àrea a la qual també dirigim els nostres esforços amb les millors innovacions que et detallem a continuació:

 

MATERIALS D’ALTA RESISTÈNCIA

Tots els Subaru estan fabricats en acer d’alta resistència tensil en àrees crítiques per a minimitzar la força d’un impacte i incrementar la resistència al plegat. La carrosseria està dissenyada amb una estructura d’anell connectada d’esquerra a dreta amb els pilars a través del sostre i del sòl. Aquesta estructura es reforça, al seu torn, amb rails i estreps laterals d’alta resistència que permeten convertir l’habitacle del vehicle en una autèntica cuirassa.

Els nostres vehicles compten amb una estructura rígida de barres de reforç instal·lades a les portes per protegir els passatgers en cas de col·lisió lateral. A més, els bastidors anulars de reforç posseeixen una elevada rigidesa que garanteix la protecció de l’habitacle del vehicle en cas de bolcada o col·lisió.

Seguridad pasiva Subaru

MOTOR DESPRENDIBLE

En cas d’impacte frontal, el Motor Bóxer Subaru i la caixa de canvis absorbeixen el cop i es desprenen de la cabina per protegir els passatgers davanters.

Seguridad pasiva Subaru

 

CINTURONS DE SEGURETAT

Els cinturons són regulables en altura amb pretensors per subjectar amb fermesa al passatger i limitadors de càrrega per reduir les lesions al pit. Pensant en els pares, els que ja ho són i els que ho seran, les places del darrere de tota la gamma tenen ancoratges ISOFIX per acomodar les cadires infantils.

 

AIRBAGS

Subaru Impreza, Subaru WRX STI, Subaru XV, Subaru Outback, Subaru Levorg, Subaru Forester, Subaru BRZ… Tots incorporen de sèrie coixins de seguretat frontals, laterals-davanters, de Cortina SRS (suplemental Restrain System) i per als genolls per augmentar la protecció de les extremitats.

Seguridad pasiva Subaru

 

SEIENTS ANTI-IMPACTE

En els seients incorporem mecanismes per reduir el xoc d’un cop de 3 formes:

  1. Subjectant el cap de manera ferma mitjançant reposacaps actius.
  2. Dotant als mateixos d’una estructura interna absorbent de doble capa a fi de minimitzar la fuetada cervical.
  3. Equipant al vehicle amb respatllers que absorbeixen l’efecte de llançament cap enrere en el moment de l’impacte.

Seguridad pasiva Subaru

 

PEDALS RETRÀCTILS

En una col·lisió frontal, amb freqüència els pedals es desplacen cap enrere, provocant lesions a les cames del conductor. Els nostres vehicles fan servir pedals autorretràctils per minimitzar aquest tipus de danys.

Seguridad pasiva Subaru

 

PENSANT EN EL VIANANT

Si la seguretat no és integral, no és Subaru. Per això, en fer els nostres vehicles i assegurances també pensem en el vianant. La distància entre el capó i el Motor Boxer ha estat dissenyada amb un espai d’absorció de cops, el que ajuda a reduir les lesions en un vianant en cas de col·lisió. Igual que ho fa el para-xocs davanter i la zona al voltant dels eixugaparabrises davanters, concebut tot això per absorbir l’energia.

Canvia el món, canvien les necessitats i els hàbits dels conductors, però nosaltres mantenim el nostre compromís per seguir fabricant els cotxes més segurs. Així oferim a tots els Subaristes la major protecció per viure aventures. Vols saber més? Descobreix tota la tecnologia i les diferents àrees de desenvolupament en Seguretat que duem a terme a Subaru!

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *