Sensores de aparcamiento para el coche

Els sensors d’aparcament per al cotxe s’han convertit en una de les innovacions al món del motor més demandades i valorades pels conductors de vehicles i les persones que estan pensant a comprar-se un cotxe. Estem parlant d’uns dispositius que en els últims anys podem veure en la majoria de cotxes nous, i que també es poden veure en cotxes més antics, ja que són moltes les persones que malgrat tenir un cotxe antic no volen perdre’s l’oportunitat de poder instal·lar-ho en els seus vehicles per poder gaudir d’aquesta tecnologia.

La tecnologia al món del motor ha evolucionat molt en els últims temps. En els concessionaris oficials a Badalona de la Ciutat del Motor hem pogut veure de forma molt directa com els fabricants de vehicles s’han posat les piles i cada vegada incorporen més i més tecnologia per facilitar la vida als conductors. El procés d’aparcament, que sempre és un dels quals més inconvenients implica per a la majoria dels conductors, ha vist nombroses innovacions tecnològiques, des d’assistents que permeten que el vehicle s’aparqui solament, sense haver d’accelerar ni girar el volant del vehicle, càmeres de visió posterior i davantera per poder fer-li un cop d’ull al que està ocorrent mentre aparquem de forma molt precisa, i els sensors d’aparcament per al cotxe que són sens dubte la innovació que més ha interessat als usuaris.

Facilitat d’implementació en qualsevol vehicle

Un dels èxits d’aquest tipus de sistemes d’aparcament, és que es poden implementar d’una forma relativament senzilla en qualsevol vehicle. En els concessionaris que formem la Ciutat del Motor de Badalona veiem com són molts els clients que arriben al Polígon Les Guixeres per sol·licitar que s’instal·lin en els seus vehicles sistemes de sensors d’aparcament. Els cotxes que no tenen aquest tipus de sistemes, ja siguin nous o una mica antics, podran instal·lar-los de forma senzilla a través d’algun professional del sector que els hi instal·li.

Avui dia es poden sol·licitar tant a través del nostre concessionari de confiança com a través d’internet en diverses plataformes online que permeten adquirir-los. Si estem pensant a comprar un, l’ideal és fer-li un cop d’ull a les possibilitats que tenim en internet, i consultar amb professionals del sector perquè ens assessorin i ens indiquin quins són les millors solucions per a la instal·lació i compra d’aquest tipus de dispositius.

En què consisteixen els sensors d’aparcament per al cotxe?

Es tracta d’uns sensors que s’instal·len normalment a la zona posterior del vehicle, si bé és cert que també es podrien instal·lar a la zona davantera. Aquests sensors el que ens permeten és verificar la distància a la qual es troben els objectes o els cotxes que estan situats a la zona on anem a aparcar, de tal forma que quan realitzem la maniobra d’aparcament, en aproximar-nos als vehicles o objectes que es troben a la zona, algun tipus de so començarà a produir-se i això ens indicarà si estem a més o menys distància de l’objecte o del vehicle.

Quan el so comença a produir-se de forma més freqüent, podent fins i tot arribar a produir-se de forma continuada, això vol dir que ja estem molt prop de l’altre vehicle o de l’objecte, d’aquesta forma podem saber amb molta precisió si estem aparcant bé o no. Es tracta d’una ajuda per a persones que tenen dificultats per aparcar, però també parell aquelles que aparquen correctament i estan buscant una eina que els ajudi a tenir molta més precisió en les maniobres d’aparcament que realitza.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.