Novembre de 2019- El model més esportiu de la gamma Hyundai i30 N Performance ofereix una edició limitada més agressiva, lleugera, i amb menor altura, l’i30 N Project C.

Aquesta sèrie especial, va ser presentada en el passat Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt i ja llavors va generar una gran expectació.

A Europa es posaran a la venda 600 unitats d’aquesta Edició Limitada, de les quals 15 seran per al mercat Espanyol.

Aquesta edició especial reinterpreta el concepte N d’altes prestacions de la marca intensificant l’experiència esportiva, aportant una lleugeresa extra, així com una experiència de conducció millorada. És 50 quilograms més lleuger, 6 mil·límetres més baix i presenta un disseny més esportiu tant interior com exterior que la versió original.

L’i30 N Project C posseeix especificacions úniques amb diferents peces reforçades amb fibra de carboni denominades CFRP. El seu centre de gravetat es desplaça cap a terra, sent el coeficient aerodinàmic de 0,32. Els seus imponents llandes forjades OZ Racing de 19 polzades redueixen el pes no suspès en 22 quilograms.

La potència es manté en 275 CV amb un parell de 378 Nm a “overboost” gràcies al Pack Performance de l’i30 N, mentre la reducció de pes i millor resposta del Project C donen una notable millor sensació al conductor.

Totes les maneres de conducció s’han calibrat específicament per al Proyect C, sent la selecció Sport i N les que ofereixen als conductors una major informació i diversió al volant. El mode N és extremadament dinàmic i està dissenyat per utilitzar-se en circuit, on l’agilitat i previsibilitat requerides faran les delícies dels conductors més experimentats.

L’interior del Project C incorpora elements folrats en Alcantara®, com el volant, el fre de mà o la palanca de canvi de marxes; així com altres detalls exclusius.

El color taronja anomenat Deep Orange predomina en molts detalls d’aquesta versió i destaquen els seients Sabelt, completament nous, amb costures i ratlles Deep Orange a l’igual que els exclusius botons de les maneres de conducció i maneres N al volant. Un altre detall exclusiu és una insígnia d’edició limitada en el costat del passatger que indica l’exclusivitat d’aquest vehicle.

Pel que fa a la color de carrosseria és únic i es tracta d’un color gris mat fosc denominat Matt Grey.

Per veure el vídeo prem aquí

 

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.