Techos panorámicos - Sostres panoràmics

Els sostres panoràmics permeten gaudir d’unes estupendes vistes al Crossland X, Grandland X, Insígnia Sports Tourer, Insígnia Country Tourer, Zafira i, també, en el nou Combo Life

El fabricant alemany ofereix sostres panoràmics de vidre de gran qualitat que garanteixen una extraordinària visió panoràmica en molts dels seus models. Amb aquests sostres panoràmics de vidre es gaudeix del cel blau o d’una nit estrellada al nouvingut Grandland X, en les versions Sports Tourer i Country Tourer del Insígnia, en el SUV urbà Crossland X, en el Zafira de set places i, d’aquí de poc, també en el nou Combo Life, des d’una perspectiva completament nova i diferent.

Techo panorámico Opel Grandland X

Sostre panoràmic Opel Grandland X

“Els sostres panoràmics dels nostres models Opel fan de cada desplaçament una experiència nova i irrepetible. Els passatgers de totes les files de seients gaudeixen d’una visibilitat òptima, que afegeix lluminositat i diversió a l’habitacle. I els sostres panoràmics amb vidre de gran qualitat donen a tots els models Opel un atractiu estètic molt apreciat “, diu el director general de Vendes i Màrqueting d’Opel, Peter Kuspert.

Els recents SUV, Crossland X i Grandland X marquen estil amb el seu disseny esportiu i la seva carrosseria opcional en dos tons, i el sostre panoràmic de vidre obre nous horitzons. Alhora, el sostre de vidre assegura un interior lluminós. Quan el sol brilla amb força, una cortineta elèctrica protegeix l’habitacle de l’excessiva radiació solar. El sostre panoràmic de vidre es pot demanar opcionalment al Grandland X per 700 euros * i el Crossland X per 915 euros *.

Techo panorámico Opel Insignia Sports Tourer

Sostre panoràmic Opel Insignia Sports Tourer

Els passatgers del Insignia Sports Tourer i Country Tourer també se sentiran molt a prop del sol. El sostre practicable elèctricament de vidre de 1.400 x 860 mm, s’estén fins darrere dels caps dels passatgers de la segona fila de seients, donant-li a l’interior del “vaixell insígnia” d’Opel un toc especialment sofisticat. Compta també amb una persiana protectora que es pot gestionar fàcilment amb un comandament elèctric per evitar l’excessiva radiació solar. Equipat amb altres funcions addicionals com la preselecció de l’obertura o la protecció anti atrapament, l’elegant sostre corredís tintat està disponible per 1.200 euros *.

Techo panorámico Opel Insignia Country Tourer

Sostre panoràmic Opel Insignia Country Tourer

A més, els clients de Insignia poden triar entre aixecar lleugerament l’extrem posterior del sostre corredís perquè circuli l’aire sense patir molestos sorolls aerodinàmics a alta velocitat o obrir-lo completament.

L’Opel Zafira fa que els seus passatgers se sentin com si ja estiguessin de vacances en el mateix moment que se sentin al cotxe per iniciar el viatge. El parabrisa panoràmic es fon amb el sostre panoràmic, oferint una vista sense obstacles, similar a la que té el pilot d’un caça per un preu de 1.250 euros *.

El parabrisa s’estén des de la vora del capó fins a gairebé el pilar B, mentre el sostre panoràmic, que compta també amb una cortineta de protecció, arriba fins a la part posterior del cotxe, destacant l’atmosfera de espaiositat i lluminositat de l’interior. El flexible monovolum amb fins a set seients és un estilitzat company de viatge per a tota la família.

I, d’aquí a molt poc, la gamma de models Opel que ofereix meravelloses vistes s’ampliarà amb l’arribada del nou Opel Combo Life. El sostre panoràmic opcional no només oferirà un ambient agradable i lluminós, sinó també algo especialment pràctic. Quan es demani el sostre panoràmic, el Combo Life ve de sèrie amb un espai d’emmagatzematge superior que s’estén pel centre del vehicle amb il·luminació LED. A més, en aquesta configuració, el nou model també està equipat amb un gran espai d’emmagatzematge de 36 litres muntat sobre el revestiment del maleter. Això permet que part de l’espai que normalment no és utilitzat, s’usi sense impedir la visió del trànsit a través del mirall retrovisor.

Contacta amb el concessionari oficial Opel a Badalona per poder veure in situ aquests models Opel amb sostres panoràmics.

* Preu de venda recomanat a Espanya amb impostos inclosos

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.