El futur ja ha arribat al nostre concessionari Audi a Badalona de la Ciutat del Motor de la mà del nou Audi e-tron 55 quattro: el primer model de sèrie 100% elèctric de la marca alemanya.

Coincidint amb l’inici de comercialització de l’e-tron, Mia Costa, expert en automoció de QUADIS, ha visitat les nostres instal·lacions per descobrir totes les virtuts del nou estendard de l’electromobilitat.

Segons Mia Costa, l’e-tron és un cotxe amb un nivell tecnològic molt alt, amb grans prestacions i que permet gaudir de la conducció amb un nivell de confort excepcional”.

Ja des de l’exterior, l’e-tron destaca entre la resta de vehicles per la seva estètica moderna i molt carismàtica, amb detalls inèdits com els Audi virtual mirrors, les càmeres que substitueixen els retrovisors tradicionals i projecten les imatges en dues pantalles OLED situades a les portes.

La conducció d’aquest SUV de 4,90 metres de longitud és senzilla i còmoda gràcies a l’Audi drive select, que inclou diversos programes predeterminats que ajusten la resposta dinàmica de la suspensió pneumàtica, la direcció i els motors.

Precisament en l’apartat motor, l’Audi i-tron equipa dos motors elèctrics, un sobre cada eix, amb una potència 100% elèctrica equivalent 402 CV i un par motor de 664 Nm. La seva autonomia, segons el nou cicle d’homologació WLTP, és de 417 quilòmetres, el 30% dels quals prové del sistema de recuperació d’energia que actua quan es circula per inèrcia, en aixecar el peu de l’accelerador o en la fase de frenada.

L’Audi i-tron compta amb el sistema de tracció integral permament quattro. Així, aquest SUV elèctric té un sistema de control d’estabilitat que frena les rodes interiors a les corbes per evitar el subviratge i reparteix el parell a les rodes que més tracció tenen en tot moment. Finalment, la suspensió pneumàtica adaptativa de sèrie fa els trajectes més confortables i segurs.

I per si tot això fos poc, els sistemes d’ajuda a la conducció inclouen de sèrie assistent de sortida de carril, control de creuer adaptatiu, càmera 360º en format 3D i molts altres avanços.

A més, l’Audi i-tron ofereix un confort de primer nivell i en l’habitacle vam descobrir materials de gran qualitat amb acabats excel·lents, complementats per dos enormes pantalles centrals per gestionar el sistema de infoentreteniment.

En paraules de Mia Costa, “del nou Audi i-tron destaquen, sens dubte, la seva tecnologia pionera, la seva conducció confortable i les prestacions del seu propulsor. Estem davant del cotxe que posa en marxa una nova era per a la firma alemanya.

Demana cita i vine a descobrir-ho a nostre concessionari Audi a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.