Volkswagen completa la gamma del seu vaixell insígnia, el Touareg, amb un nou model premium: el Touareg R. La propulsió híbrida endollable de 340 kW (462 CV) del tot terreny ofereix una innovadora simbiosi de potència superlativa i eficiència elèctrica. Quan la bateria té prou energia, el nou SUV arrenca en tot moment en manera EV purament elèctric, és a dir, sense generar emissions. La capacitat de la bateria està dissenyada de manera que el Touareg R pugui recórrer les distàncies mitjanes diàries dels viatgers als seus llocs de treball en mode elèctric.

Com tots els vehicles Touareg, la nova versió R està equipada amb tracció total (4MOTION) permanent de sèrie. Gràcies a l’4MOTION i al potent sistema de propulsió (parell de 700 Nm), el Touareg R també està homologat per a pesos màxims de remolc de 3,5 tones, fins i tot en mode “Elèctric”. Com a primer model SUV híbrid endollable del món, també és possible equipar el Touareg amb l’assistent per a maniobres amb remolc “Trailer Assist”. Així mateix, inclou una altra innovació: per primera vegada, el Touareg estarà disponible amb “Travel Assist”; convertint-se en el primer Volkswagen a oferir assistència a velocitats de fins a 250 km / h (guiat longitudinal i lateral automàtics).

Característiques principals de Touareg R

  • Rendiment elèctric intel·ligent. El Touareg R es converteix en el tercer model de la gamma de Volkswagen a Europa, després del Golf i el Passat, que incorpora la propulsió híbrida endollable. No només és el primer model de tracció total de la gamma de vehicles híbrids endollables de Volkswagen, sinó també una nova fita en la reestructuració estratègica de Volkswagen R, que va donar començament a 2019. El nou Touareg R representa una simbiosi ideal entre alt rendiment i eficiència elèctrica.
  • Emisió zero temporal. El Touareg R de 340 kW (462 CV) recorre les distàncies habituals del dia a dia sense generar emissions ja que ofereix una innovadora simbiosi de potència superlativa i eficiència elèctrica. Quan la bateria té prou energia, el nou SUV arrenca en tot moment en mode EV purament elèctric.
  • Nou vaixell insígnia. El Touareg R és l’eficient vaixell insígnia de Volkswagen i el primer híbrid entre els models R.
  • Gran versatilitat per a l’ús diari. El Touareg R s’enfronta a qualsevol desafiament amb un pes màxim de remolc de 3,5 tones i tracció total. Està basat en la tercera generació d’aquest model presentat per primera vegada el 2002 i que va arribar al mercat en 2018. El concepte general del vehicle també està dissenyat amb un alt nivell de versatilitat per a l’ús diari.
  • Agilitat incomparable. Reserves de potència notables durant l’acceleració gràcies al parell màxim de 700 newtonmetros. A l’igual que si es premés un botó, el conductor només ha de prémer l’accelerador per aconseguir tota la potència del motor elèctric i el motor turbo de gasolina V6.
  • “Travel Assist” fins a 250 km/h. El Touareg és el primer Volkswagen a proporcionar conducció assistida fins a 250 km/h. L’assistent de conducció s’activa a través del nou volant multifunció.
  • Interior exclusiu. Nou model híbrid amb tapisseria de cuir negre i costures decoratives en gris vidre de sèrie.
  • Exterior carismàtic. Touareg R amb cridaneres preses d’aire, accessoris negres i llandes de fins a 22 polzades.
0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.