Toyota Auris eléctrico

Toyota Espanya llança la nova gamma de Auris, únicament disponible amb propulsió híbrida elèctrica autorrecargable i molt enfocada a la seguretat, amb Toyota Safety Sense de sèrie en totes les versions *.
La gamma Auris 2019, adaptada al nou cicle d’homologació WLTP i amb una nova opció Bi-to Blau Nébula i sostre negre, ja es comercialitza a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya des de 18.440 €.

Toyota Espanya llança la gamma 2019 del Toyota Auris, la seva proposta per al segment C. La gran novetat és que Auris i Auris Touring Sports únicament es comercialitzen ja en el mercat espanyol en versió híbrida elèctrica autorrecargable.

D’aquesta manera, les dues versions de la gamma Auris ja no estan disponible amb mecàniques convencionals dièsel o gasolina, sent l’única opció la de motorització híbrida elèctrica -Auris hybrid i Auris hybrid Touring Sports-, en la línia d’altres models com el Toyota C-HR, que al mercat espanyol únicament es comercialitza en versió híbrida elèctrica autorrecargable.

Amb Auris 2019, Toyota és l’únic fabricant que ofereix únicament propulsió híbrida elèctrica en el segment C, el dels models compactes i els compactes familiars, un dels més importants del mercat espanyol. La nova gamma Auris, homologada ja sobre la base del nou cicle de mesurament de consum i emissions WLTP, presenta també com a novetat la inclusió d’una nova tonalitat Bi-to Blau Nébula, amb sostre en color negre. Està disponible per a l’acabat Feel! Edition.

El Toyota Auris hybrid és el model de tecnologies alternatives més venut del mercat espanyol, amb aproximadament un miler d’unitats mensuals, i una de les referències del segment C gràcies al seu sistema de propulsió híbrid elèctric autorrecargable Full Hybrid de Toyota, de 100 kW / 136 CV, eficient i sostenible, els seus alts nivells de qualitat, confort i plaer de conducció i el seu gran equipament. Ara, amb l’aposta per part de Toyota Espanya de comercialitzar Auris únicament en versió híbrida elèctrica, la rellevància de Auris hybrid serà encara més gran.

Equipament i preus

Els nous Auris i Auris Touring Sports 2019 es comercialitzen amb quatre nivells d’equipament: Business, Active, Feel! Edition i Advance. El primer d’ells està més enfocat al mercat de flotes, sent els altres tres els destinats al client particular.

Totes les versions inclouen un complet equipament de sèrie, amb elements com 7 coixins de seguretat, seients confort, Assistent d’arrencada en Pendent (HAC), climatitzador, control de creuer, alçavidres davanters i posteriors elèctrics, llandes d’aliatge i volant multifunció en cuir napa, entre molts altres.

També és de sèrie en totes les versions* de Auris i Auris Touring Sports el conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció Toyota Safety Sense. Inclou Avisador de Canvi Involuntari de Carril -Lane Departure Alert (LDA) -, Control Automàtic de Llums de Carretera -Automatic High Beam (AHB) -, Reconeixement de Senyals de Trànsit -Road Sign Assist (RSA) – i Sistema de Seguretat precol·lisió – pre-Collision System (PCS) -.

Auris 2019 ja es comercialitza a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya, amb carrosseria de cinc portes (Auris) des 18.440 € i a partir de 19.440 € en la seva variant familiar (Auris Touring Sports).

Toyota Auris eléctrico

Toyota Auris eléctrico

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *