Toyota Corolla

Aquest 2019 estem d’enhorabona, i és que torna al mercat un dels cotxes més venuts a tot el món, el Toyota Corolla.

Ja fa més de 50 anys que el primer Corolla va veure la llum i després de dotze d’absència, des de Toyota hem recuperat el model Corolla per substituir el Toyota Auris, que des que va ser llançat en l’any 2010 ha aconseguit unes xifres de vendes extraordinàries.

 

Actualitzant un clàssic: el nou Toyota Corolla

Aquesta substitució ha suposat una evolució positiva en tots els aspectes, des del motor, a l’equipament i per descomptat al disseny, apostant per unes línies més esportives i un disseny molt més estilitzat.

I és que competir en el segment C de cotxes compactes de mida mitjana contra altres models de grans marques com el Volkswagen Golf, Ford Focus, Peugeot 308, o el Seat León no és fàcil.

Per això, des de Toyota hem recuperat el supervendes Corolla amb significatives millores que sens dubte marcaran un abans i un després en aquest llegendari model.

El nou Toyota Corolla de 2019 es presenta a tot Europa en tres versions diferents, la hatchback o compacta, la Touring Sports o familiar i com a gran novetat un model sedan.

 

L’híbrid més esperat amb manera 100% elèctric

Donada l’evident aposta des de Toyota en els últims anys pels motors híbrids, en les tres versions del nou Corolla trobem el motor híbrid com a única opció de sistema de propulsió. Podem escollir entre l’híbrid amb motor de gasolina d’1.8 litres i 122 CV i un altre més potent de 2.0 litres amb 180 CV.

El més destacable d’aquest motor híbrid és el seu baix consum de combustible. L’avançada tecnologia incorporada permet generar energia de forma automàtica mitjançant el funcionament del motor de combustió o recuperant energia en deixar d’accelerar i frenar.

En el nou Toyota Corolla disposem de tres maneres de conducció seleccionables des del control central: una manera ressò amb el qual vam aconseguir reduir considerablement el consum, un normal que és el que millors prestacions ofereix amb un consum molt lògic i finalment la manera sport amb el que s’aconsegueix esprémer la màxima potència.

També trobem la manera EV 100% elèctric i zero emissions que encara que compta amb una autonomia reduïda, és ideal per a trajectes curts en ciutat.

Qualsevol de les maneres proporciona una conducció suau i tranquil·la en la qual el soroll del motor no serà cap problema, tot just ens adonarem d’ell.

 

Acabats cures i per a tots els gustos

D’altra banda, l’interior és pràcticament igual en les tres versions, amb uns acabats molt definits fabricats amb materials d’alta qualitat. Podem triar entre sis gammes d’acabats diferents: Active, Active Tech, Advance, Business, Business Plus i Feel !, adaptant-se així a un ampli rang de necessitats i pressupostos.

 

L’aposta per la seguretat del nou Toyota Corolla

El Toyota Corolla incorpora un quadre d’instruments i pantalla digital senzilla d’utilitzar que proporciona una informació molt completa, col·locada en una posició ideal per a mostrar sense deixar de prestar atenció a la carretera.

Tots sabem que la seguretat és el més important, per això escullis la versió que triïs, en tots els models està incorporat el paquet Toyota Safety Sense amb tecnologies d’última generació com frenada automàtica d’emergència, detecció de vianants i retrovisors intel·ligents.

 

No hi ha dubte que el Toyota Corolla ha ressorgit aquest 2019 com l’au fènix per proclamar-se de nou com un dels cotxes de més èxit en el seu segment. Contacta amb el nostre concessionari Toyota a Badalona i l’informarem.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.