toyota salo automobil paris 2018

  • El stand de Toyota a París es divideix en tres zones, una amb totes les novetats de producte, una altra amb les noves solucions de mobilitat i les innovacions del futur i la tercera dedicada a TOYOTA Gazoo Racing.
  • Toyota presentarà a París tres nous models híbrids elèctrics -Corolla hybrid, Corolla hybrid Touring Sport i RAV4 hybrid- i dues noves versions de Yaris-GR Sport i Y20-.
  • La tradicional conferència de premsa se substituirà per un nou format digital a demanda, que es podrà gaudir en qualsevol moment en el propi stand de Toyota o a través d’Internet.

Al Saló de l’Automòbil de París de 2018, Toyota mostrarà com està reforçant els seus fonaments i preparant-se per créixer en el futur.

 

Nou stand

El sector de l’automoció s’acosta a una transformació de les que es donen una vegada cada segle, i Toyota es prepara per passar de ser un simple fabricant d’automòbils a un proveïdor de mobilitat innovador que ofereixi una mobilitat encara millor per a tothom. Aquesta transformació queda reflectida al stand Toyota del Saló de París, que compta amb tres zones diferents.

Una d’elles, anomenada Start Your Impossible -Posa en marxa el teu impossible- està dedicada a les noves solucions de mobilitat i les innovacions del futur. La segona se centra en les activitats automobilístiques de Toyota a través d’TOYOTA Gazoo Racing. Finalment, la tercera zona acull totes les novetats Toyota a París, amb especial atenció als híbrids elèctrics autorrecargables.

 

Nou plantejament per a la conferència de premsa

Per reflectir com correspon el panorama canviant en el món de la comunicació i la relació amb els mitjans i periodistes, la tradicional conferència de premsa al stand es substituirà per un nou format digital. Serà a demanda i es podrà gaudir en qualsevol moment, en el propi stand o per Internet.
La conferència de premsa digital començarà amb una breu introducció del President i CEO de Toyota Motor Europe (TME), Dr. Johan Van Zyl, seguida d’un sistema interactiu amb mòduls dedicats a cada un dels vehicles exposats i altres missatges rellevants. La idea és oferir més flexibilitat perquè els periodistes accedeixin a la conferència de premsa de Toyota com més els convingui, ja sigui físicament en el propi saló o virtualment a través d’internet des de qualsevol altre lloc.

La conferència de premsa virtual estarà disponible a través del canal de Toyota Europa a YouTube.

 

Vehicles exposats

Al Saló de l’Automòbil de París 2018 es presentaran en exclusiva dos productes principals: la tecnologia híbrida elèctrica de Toyota i els últims desenvolupaments de la Nova Arquitectura Global de Toyota -Toyota New Global Architecture (TNGA) -.

Durant més de 20 anys, Toyota ha desenvolupat, millorat i democratitzat la seva tecnologia híbrida elèctrica autorrecargable. Aquest any, a París, només hi haurà en exposició vehicles híbrids: des de Yaris hybrid a les noves generacions de Corolla hybrid, Corolla hybrid Touring Sport i RAV4 hybrid.

La Nova Arquitectura Global de Toyota constitueix la base de les noves propostes de productes i motors de Toyota. Més que una plataforma, TNGA és una filosofia d’enginyeria i de disseny. A més de millorar la dinàmica de conducció dels vehicles, també permet desenvolupar dissenys exteriors i interiors amb un major atractiu emocional.

El stand acollirà la presentació mundial del nou Corolla Touring Sports, així com el descobriment complet del seu germà compacte Corolla. Gràcies a la nova plataforma TNGA-C, la nova gamma Corolla presenta un disseny emocional i ofereix l’opció de dos motors híbrids elèctrics autorrecargables: un 1.8 de 122 CV i un altre 2.0 de 180 CV.

El nou RAV4 farà també el seu debut a Europa, amb un disseny robust i resistent, la nova plataforma TNGA-K i el nou motor híbrid autorrecargable de 2.5 litres.

Al Saló de l’Automòbil de París de fa 20 anys, el Toyota Yaris fer el seu debut mundial. Per commemorar aquesta fita, es llançarà una edició especial ‘i20’ amb la mateixa pintura daurada del vehicle original de 1998, però aquest cop executada com bitò, a joc amb un sostre en gris fosc contemporani i altres detalls en gris fosc. L’altra edició especial de Yaris present a París celebra els èxits de TOYOTA Gazoo Racing en el Campionat Mundial de Ral·lis -World Rally Championship (WRC) – a través de la versió GR Sport.

A més dels diferents models, Toyota mostrarà els més recents avenços en tecnologies de seguretat, amb les noves característiques i funcions del sistema Toyota Safety Sense, muntat en els nous Corolla i RAV4. A la zona dedicada a TOYOTA Gazoo Racing es podrà veure el Toyota TS050 Hybrid vencedor de les 24 Hores de Le Mans 2018, juntament amb el cobdiciat trofeu de la mítica cursa de resistència.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *