vehiculos autonomos

Els vehicles autònoms estan en boca de tots, els grans fabricants estan fent les seves apostes i sembla que en el futur els cotxes acabaran conduint per nosaltres. En els concessionaris de cotxes a Badalona ja es comença a parlar sobre les possibilitats d’aquest tipus de vehicles que, sens dubte, quan apareguin de forma massiva, suposaran quelcom molt més profund que un simple canvi en la nostra forma de conduir, seran agents que permetran revolucionar el món del transport tal com ara el coneixem.

Un cotxe autònom té moltíssimes possibilitats, ja no és només un cotxe, sinó que es pot convertir en altres eines. Anem a fer-li un cop d’ull a totes les possibilitats que obren per als conductors, ocupants de vehicles i persones que necessitin transport en general, els cotxes autònoms.

 

El cotxe, un centre de treball

Una de les claus dels cotxes autònoms és que permetran convertir els cotxes en autèntics centres de treball. Si hem de desplaçar-nos a algun lloc per motius de treball o per oci, ja no hem de perdre un dia o mig dia conduint en cas que el desplaçament sigui gran, no, ara podrem anar treballant i aprofitant com si es tractés d’una jornada laboral més que fem en modalitat de teletreball.

Fins i tot el propi trajecte a la feina pot convertir-se en una hora més que fem servir per començar a treballar i que ens permetria en el futur poder escurçar la nostra jornada laboral. Això sens dubte suposarà noves possibilitats en l’àmbit de la feina que facilitaran molt més encara la conciliació de la vida laboral i personal.

El cotxe que va sol al taller

Una altra de les claus podria ser que no hauríem de perdre temps amb tasques que ara mateix cal fer per cuidar el nostre cotxe. Una cosa tan senzilla com dur a tallers oficials a Badalona el nostre cotxe, pot fer-la de manera completament autònoma el nostre cotxe. Tan sols haurem d’avisar al centre perquè el rebin i indicar-li al cotxe al taller al qual ha d’anar. La resta la farà sol. Això facilitarà moltíssim que puguem utilitzar el nostre temps com vulguem i no haguem de preocupar-nos mai més pel nostre cotxe. Fins i tot el podrem posar a fer benzina només en el cas que vulguem fer-ho.

 

El cotxe com a eina de transport

Una altra de les claus que posarà damunt de la taula el cotxe autònom serà la revolució en l’àmbit del transport. Si ja en el seu dia el cotxe va ser tota una innovació, que avui dia utilitzem de forma massiva i que ens permet moure’ns lliurement d’una forma espectacular, els cotxes autònoms revolucionaran aquesta realitat i la portaran a un altre nivell.

Podrem generar ingressos a través del nostre vehicle, utilitzant-lo com una eina de transport. El nostre cotxe podria fer rutes preestablertes, que els usuaris adquirissin a través d’una aplicació o similar. Podríem treure-li un rendiment al nostre vehicle en les hores en què no el fem servir habitualment. Per exemple, podem fer que el nostre cotxe estigui funcionant les 10 hores que vam passem a casa mentre sopem, dormim i ens dutxem al matí, perquè faci viatges llargs que usuaris demanin, i que quan siguin les 8 del matí i haguem d’anar a la feina, el cotxe estigui a la porta de casa a punt per recollir-nos.

D’aquesta manera aconseguim treure un rendiment econòmic del nostre vehicle mentre no el fem servir, amb la total garantia que el sistema autònom de conducció haurà executat de manera precisa tots els moviments necessaris per garantir que el cotxe estigui en les millors condicions possibles.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.