Volkswagen Grand California

Portàvem mesos somiant amb la idea que la Volkswagen California XXL es fes realitat. Doncs bé, Volkswagen ens presenta la Volkswagen Grand Califòrnia com la versió de producció d’aquest prototip, una Volkswagen Crafter camperizada que porta molt més enllà el concepte de la Volkswagen California original i que es converteix en una autocaravana plena de comoditats per anar-te d’aventures amb la casa a sobre.

Volkswagen Grand California

La Volkswagen Grand Califòrnia aspira a ser una seriosa alternativa als grans especialistes en autocaravanes

La presentació de la Volkswagen Grand Califòrnia s’ha produït amb motiu del proper Caravan Salon de Düsseldorf, l’exposició més important a Europa dedicada a aquest tipus de vehicles d’oci. Precísament va ser en aquest mateix saló el 2017 quan vam conèixer la Califòrnia XXL Concept, model que arriba ara a producció amb mínimes modificacions però amb la mateixa filosofia.

Volkswagen Grand California

El primer punt a destacar de la Volkswagen Grand Califòrnia és que es tracta d’una modificació que part de la Volkswagen Crafter d’última generació, model que acaba de ser renovat al complet. De la Crafter pren el xassís, les seves possibilitats en assistències a la conducció i infoentreteniment i tot el conjunt motopropulsor, confirmant a més que arribarà al mercat amb versió 4 × 4 gràcies a l’adopció del sistema de tracció total 4Motion. Possiblement no arribi a la prestacions off-road del bestial Mercedes Unimog preparat per EarthCruiser, però és de valorar l’arribada de la tracció total per tenir més garanties fora d’asfalt. Tot i que encara no s’han ofert detalls sobre la seva gamma, cal esperar que la Volkswagen Grand Califòrnia superi folgadament els 80.000 o 90.000 euros, sent a més un model que només serà fabricat sota comanda.

Volkswagen Grand California

Pel que fa a les seves possibilitats com autocaravana, la Volkswagen Grand Califòrnia promet prou espai i suport per a les necessitats de 4 ocupants. Prova d’això és el seu dipòsit d’aigua amb 110 litres, la instal·lació d’un bany complet amb inodor i dutxa, sistema de climatització addicional amb calefacció independent a gas o dièsel, cuina completa amb nevera de 70 litres, plaques solars sobre el sostre per al manteniment de la xarxa de bord, seients davanters giratoris, televisió, internet WIFI i ràdio per satèl·lit, suports per a portar bicicletes, sostre practiable amb possibilitat d’allotjar una llitera, tendal, cadires i taules plegables, etc.

Si vol més informació, contacti amb el nostre concessionari Volkswagen a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.